سیستم های رنگ آمیزی پودری و فلزی این امکان را به شما می دهند که سطح را با روکش های سختی که برای چشم هم دلپذیر است بپوشانید، اما می دانید که رساندن آن به محصول نهایی، به چه مواردی وابسته است؟ اول از همه، اجازه دهید تا بررسی کنیم که رنگ آمیزی پودری و فلزی چیست و سپس مراحل لازم برای استفاده از هر دو را بررسی خواهیم کرد.
روکش های فلزی از اجزای فلزی یا آلیاژ های آن ها تشکیل شده اند. این روکش های یک لایه محافظ ایجاد می کنند که در شرایط شدید محیطی مانند خوردگی، اکسیداسیون و نور خورشید را منحرف می کنند. چند روش اساسی برای اعمال روکش فلزی وجود دارد که شامل موارد زیر است: اسپری حرارتی، آبکاری، گالوانیزه و گرمایش غوطه وری.
رنگ های پودری به شکل جوهری، با پودر خشک اعمال می شوند. این برای هر نوع رنگ یا روکشی غیر معمولی است. استفاده از تینر برای قسمت های پرکننده و چسب لازم، برای آنکه بتواند به صورت مایع اضافه شونده در آید، ضروری است. این پودر از پلیمر ترموپلاستیک یا ترموست استفاده می کند. برخی از مزایای استفاده از رنگ های پودری، دوام آن در برابر استفاده روزمره و مقاومت در برابر کم رنگ شدن می باشد. هنگام استفاده از رنگ پودری، گزینه های زیادی برای رنگ و بافت وجود دارد.
فرایند تولید
اولین مواردی که باید مشخص شوند، نوع روکش و رنگی است که برای کار خود نیاز خواهید داشت. چرخه پخت، نوع اجاق پخت و نوع سوخت همچنین در این موضوع نقش دارند. همچنین عرض فیلم، پیوند بین لایه ها، مقاومت بیش از حد پخت، اندازه ذرات پودر و بستر نیز، در آن نقش دارند.
انواع مختلف پودر، عبارتند از روکش های کاربردی ( هنگامی که رنگ باید بتواند کاری که برای آن اعمال شده است را انجام بدهد، مثل درون سازه ها ) و رنگ های تزئینی ( هنگامی که زیبایی ظاهر برای مواردی مانند اثاثیه و قطعات موتور مهم می باشد )
بعد از انتخاب رنگ پودری، فرمول بندی شروع می شود. سپس مواد پردازش نشده، مخلوط و آماده مرحله بعدی فرایند می شوند. این مخلوط از طریق: اکسترودر، غلتک های سرد، تسمه خنک کننده و درون دستگاه خردکن انجام می شود. پس از عبور از دستگاه خردکن، این فرایند با خردکردن آن به اندازه ذرات مورد نیاز برای کار شما، تکمیل می شود.
فرم پودر، بعد از تولید، باید در یک منطقه ذخیره سازی نسبتا خنک و خشک و بدون آلودگی های موجود در هوا باشد. اگر پودر خیلی مرطوب یا گرم شود، می تواند به دسته (بسته) آسیب برساند. همانطور که قبلا مشاهده کردید، روند رسیدن آن به نقطه کاربردی بسیار فشرده می باشد، بنابراین باید هنگام استفاده از آن بر روی مواد خود دقت کنید.
کاربرد و شرایط
. آماده سازی – هنگام تهیه مواد خود برای فرایند رنگ آمیزی، باید با پیش تصفیه کردن اتاق محل اعمال روکش ( اتاق انفجار ) ، از تمیز شدن صحیح آن اطمینان حاصل کنید. نوع مواد، نوع رسانه انفجاری (بلستینگ) که باید مورد استفاده قرار گیرد را تعیین می کند. همچنین ایستگاه های شست و شویی وجود دارد که هنگام کار با هرگونه مواد شیمیایی، روغن یا حلال ها، از آن استفاده می شود. در صورت استفاده از ایستگاه شست و شو، ممکن است یک مرحله خشک کردن اضافه لازم باشد.
. کاربرد – تفنگ پودری به صورت الکترواستاتیک شارژ و در اتاق اسپری استفاده می شود، بنابراین در یک محیط کنترل شده ( برای هدف مهار و دمایی ) قرار دارد. هنگامی که این برنامه در یک منطقه بسته یا نیمه بسته انجام می شود، می توان پودر های استفاده نشده را از طریق سیستم احیا، جمع آوری و دوباره استفاده کرد. استفاده از محل بسته برای جلوگیری از مخلوط شدن آلودگی های موجود در پودر شما ضروری است، چرا که این امر می تواند نتایج را تغییر دهد.
. کوره های پخت – آخرین مرحله اعمال در رنگ پودری، فرایند پخت می باشد. وسیله یا وسایل در محفظه گرم با دمای 325 تا 450 درجه که به عنوان کوره پخت طراحی شده است، قرار می گیرند. مدت زمان لازم برای پخت به مواد پوشیده شده و اندازه آن بستگی دارد.
مسیری که روکش های پودری از ابتدا تا انتها طی می کنند، بسیار مهم می باشند و اگر می خواهید کار به درستی انجام شود، باید صبور باشید. اگر خودتان در فکر انجام روکش فلزی یا پودری هستید، باید از داشتن تجهیزات مناسب اطمینان حاصل کنید و اقدامات صحیح را برای نتیجه بهتری انجام دهید. اگر شما علاقه ای به چالش ندارید، بسیاری از شرکت های بزرگ می توانند این کار را برای شما انجام دهند و تجهیزات مورد نیاز برای هر کار و اندازه ای را دارند. در صورتی که به دنبال خدمات رنگ پودری هستید می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. شماره تماس: 47951 – 021