مقالات

5 تفاوت اساسی بین رنگ های مایع و پودری

5-تفاوت-اساسی-بین-رنگ-های-مایع-و-پودری

رنگ پودری برای فرآیند پایان خشک رایج است و 15٪ از بازار پایان صنعتی را تشکیل می دهد. اولین بار در دهه 1940 استفاده شد، جایی که پلیمرهای آلی با شعله روی پایه های فلزی اسپری می شدند. در دهه 1950، یک دانشمند آلمانی فرآیند بستر سیال را توسعه داد. با این حال، این فرآیند پایان توسعه را نشان نداد، بلکه باعث ایجاد انگیزه بیشتر در فناوری‌های جدید، از جمله فرآیند اسپری الکترواستاتیکی که امروزه به طور گسترده استفاده می‌شود، خواهد بود.

صنایع دریافته اند که کاربردهایی وجود دارد که رنگ پودری مایع ترجیح داده می شود. برای آشنایی با مقایسه بین فرآیندهای پوشش خشک و مرطوب به ادامه مطلب مراجعه کنید.

1- زمان

یکی از مزایای رنگ پودری خشک این است که زمان بسیار کوتاه تری برای درمان نیاز دارد. با این حال، زمانی که کاربرد برای یک بستر ضخیم باشد، پودر به زمان بیشتری نیاز دارد. این فرآیند همچنین باید در 180 درجه انجام شود. در غیر این صورت، پوشش در دمای اتاق خشک نمی شود.

رنگ پودری مایع یک مایع پلی اورتان است که می تواند در دمای اتاق خشک شود. اما برای برخی از کاربردها، ممکن است به دمای 235 درجه فارنهایت برای پخت در فر نیاز داشته باشد. زمان بیشتری نسبت به پودر خشک دارد، اما برای طیف وسیعی از کاربردها مناسب است.

2- ضخامت رنگ

پودر خشک برای موقعیت هایی که نیاز به پوشش ضخیم دارند ایده آل است. با این حال، جایی که لایه های نازک رنگ مورد نیاز است، می تواند چالش برانگیز باشد. مشکل عمدتاً مربوط به فرآیند برنامه است، زیرا تنظیم سرعت در طول برنامه را دشوارتر می کند.

می توانید یک رنگ پودر مایع را با تفنگ اسپری اعمال کنید. به راحتی می توانید کت های نازک تری تهیه کنید و در موادی که برای نقاشی استفاده می کنید صرفه جویی کنید. با این حال، کارشناسان رنگ های خشک را در مواردی که یک لایه رنگ ضخیم لازم است موثرتر می دانند.

3- کیفیت رنگ روی لایه های مختلف

فرآیند رنگ پودری به مقادیر قابل توجهی حرارت برای پخت نیاز دارد. به همین دلیل، این فرآیند عمدتاً برای فلزات، تخته های فیبر و شیشه مناسب است. سایر مواد مانند پلاستیک ممکن است در برابر دمای شدید مقاومت نکنند.

یک رنگ پودری مایع برای پروژه های خاصی که به غیر از فلز و شیشه به زیرلایه های دیگری نیاز دارند ایده آل است. شما می توانید بدون استفاده از فرآیندهای پیچیده مانند اسپری الکترواستاتیک، یک لایه رنگ ثابت ایجاد کنید.

4- گزینه های رنگ

یکی دیگر از محدودیت‌های فرآیند رنگ خشک این است که گرفتن رنگ‌های منحصر به فرد چالش‌برانگیزتر از رنگ مایع است. تولید کنندگان پودر را در دسته های کوچک تولید می کنند. آنها هر محصول را با مشخصاتی طراحی می کنند تا خواص مورد نظر مواد را حفظ کنند.

پوشش‌های مایع انتخاب‌های بیشتری را ارائه می‌دهند و به پودر ترجیح داده می‌شوند، جایی که زیبایی‌شناسی یک عامل است. توجه داشته باشید که مخلوط کردن طیف گسترده ای از رنگ ها بدون فرآیندهای الکترواستاتیک بسیار آسان تر است. گزینه‌ها شامل رنگ‌های درخشان در تاریکی است که صنایع در طول مسیرها برای افزایش ایمنی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

5- ملاحظات هزینه

یک پودر خشک قبل از استفاده از پوشش نیاز به ماسک دارد. چرخه های پخت طولانی تر، زمان و هزینه اعمال پوشش را افزایش می دهد.

رنگ های مایع هزینه کمتری دارند زیرا برای پخت نیازی به دمای بالا ندارند. علاوه بر این، استفاده از لایه های رنگ نازک پیچیدگی کمتری دارد و در نتیجه باعث کاهش مواد می شود. به طور کلی، رنگ های مرطوب برای تکمیل زیرلایه های مختلف مقرون به صرفه تر هستند.

چه بخواهید لوازم خانگی یا تجهیزات نظامی رنگ آمیزی کنید، گزینه های زیادی وجود دارد که می توانید استفاده کنید. در حالی که فرآیندهای تکمیل خشک مزایای بسیاری دارند، برخی شرایط نیاز به رنگ پودری مایع دارند. برای یافتن پوشش های حرفه ای ایده آل برای پروژه خود، باید ویژگی های رنگ های مایع و پودری را به دقت ارزیابی کنید.

برای اطلاعات بیشتر با تیم ما تماس بگیرید. شماره تماس: 47951 021

منبع: 5 CRITICAL DIFFERENCES BETWEEN LIQUID AND POWDER COATINGS

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.